Розкажи

Дарья Данилевская
Розкажи мені про море,
Що танцює світлом синім.
Покажи мені ту стежку,
Де природа в’є світанки.
Розкажи мені про долю,
Що в казках живе й билинах.
Розкажи мені, де небо
Ночі розгортає в ранки…