Очакване

Борис Калинов
Намерих Времето
полегнало на сянка
на кръстопътя,
дето се прегръщат
ветровете.
Така е случва винаги,
когато ти
пристигаш.
Пак те чакам,
както винаги -
със цвете...

Б. Калинов .23Ноември.2009г.
Пловдив

Художник:
Горбатенькая Татьяна
Молдова