Ткацкий станок Харахаум

Дмитрий Ткач
- Творю
Шедевр
Гениальнейшей
Боли!..

Мучительность
Помрачённой
Неизбежностью
Оргии!..


Исчезновением
Нащупанной
Интуицией
Воли...

В Не-
Бытия
Само-пробуждённом
Восторге...



Харе Кришна Харе Кришна Кришна Кришна Харе Харе...
Харе Рама Харе Рама Рама Рама Харе Харе...