слънчево

Ласка Александрова
 
   
снежинки чезнат
слънце гали с усмивка
настъпва пролет

       * * *

звезди бледнеят
поле се къпе в роса
изгрява утро

       * * *

цветя разцъфват
дървета зеленеят
пее птичи хор

/2007 г./