Тому що...

Алексей Мироноф
Ти часто мене запитуєшь: «Чому...?»
Це філософське питання...але я спробую відповісти....

Тому, що ти справжня і поруч з тобою хочеться жити, а не існувати...
Тому, що только тільки ти поєднуєшь красу, чарівність та сексуальність з розумом, наполеглівістю та натхненням....
Тому, що іноді ти буваєшь нестерпна та зарозуміла....
Тому, що ніколи не перестаєшь дивувати та дивуватися...
Тому, що ти відверта, ніжна та невтримна...
Тому, що ми дихаєм один одним і насолоджуїмся цим...
Тому, що таке почуття дається зверху і далеко не всім...
Тому, що ТИ – і є життя!!!!

САМЕ ТОМУ – Я ТЕБЕ КОХАЮ!!!