Само игра...

Борис Калинов
Грабна  палавия  вятър
от  розата едно  листо
Тя  не  можеше  да  плаче               
И  не  беше  тъжно  то.
Всичко стана  тъй,
защото
щастлив бе вятърът,
прегърнал  нежно   розата…
а и  листото.    
               
       
 26. 01. 2009г. Пловдив.
Б. Калинов.