Господи! Всевишн й!

Любовь Тильман
Господи! Всевишній!
Все у Твоїй волі.
Поможи нам, Господи,
Дай нам щастя й долі.
Дай земне земному,
Дай нам всім Буття,
Жадібному й злому -
Милість каяття,
Лагідному - ласки,
Добрим - доброти,
Казкарю дай казки
Про усі Світи.
Відверни напасті,
Володар всього.
Дай простому щастя,
Пожалій й його.
Хто ж нас пожаліє,
Боже, як не Ти,
Хто нам Шлях відкриє
В мрію доброти.