Поговори

Алексей Мироноф
Я сподіваюсь – ти зі мной не  граєшь!!!
Бо то, повір, остання буде гра!
З ким хочешь бути і кого чекаєшь???
Двом кажучі однакові слова!!!

Дим-павутиння по твоєму сліду....
За кимсь сумуєшь? Так мені скажи!!!
Не втрачу глузду, із життя не піду,
Але ж не треба ніжної брехні!!!

Я за відвертість в почуттях і думках!
А ти кохана? За відвертість ти???
І якщо «так», то поміж поцілунків
Ти просто сядь – зі мной поговори!!!