Ды н я

Евгений Пешко
Ды ні я, ні я... ні я...
Незнайду нідзе жылля,
Незнайду сабе куточак,
Парыжэлы свой лісточак...

Каб быць, ні кім... ні кім...
Жыць і жыць, то тым, то сім...
Перайсці ў месяц горды,
Потым зоркай навагодняй,
Асвяціць далечыню,
Пераскочыць праз мяжу...

Ды ні я, ні я... ні я...
Незнайду нідзе цяпла
Калі буду і так далей
Гаварыць ні я! ні я!