Фанат футболу

Олег Тиньков
Приїхаты до вас не можу,
Бо, якось, настрою нема.
Допомогти - не допоможу,
Я поза межами керма.

Сижу горiлку пью, та й пиво,
Цибулю їм, дивлюсь футбол.
В однiй руцi стискаю дулю,
«Карпати», щоб забили гол.

Дивлюсь в коханий телевiзор,
Зелене поле тiльки бачу,
Футбол-це мiй прекрасний сон,
З дитинства люба передача!

Я дуже люблю свiй футбол,
Дивлюсь и пью за кожен гол.