Томас Вестендорф. Я увезу тебя, Катлин...

Андрей Саар
I'll take you home again, Kathleen
Across the ocean wild and wide
To where your heart has ever been
Since you were first my bonnie bride.
The roses all have left your cheek.
I've watched them fade away and die
Your voice is sad when e'er you speak
And tears bedim your loving eyes.
And I will take you back, Kathleen
To where your heart will feel no pain
And when the hills are fresh and green
I will take you to your home, Kathleen

Я увезу тебя, Катлин
Домой, туда где ты росла,
И где так много лет назад
Моей невестой ты была.
Сошёл со щёк румянец ал,
Увял и умер предо мной
И слезы - из прекрасных глаз
И стал так грустен голос твой
Я увезу тебя, Катлин
Чрез океан, домой опять,
Где зелен цвет родных холмов
Где ты не будешь тосковать...