Я була...

Лилия Аль
Прозорий дим твоєї сигарети,
І поміж нас невидима межа.
Ти не читаєш вже мені сонети, -
Я була рідна, а тепер - чужа.

Я була вільна, а тепер кайдани
Скували моє серце не на рік:
Ти ще недавно був мені "коханий",
А зараз - посторонній чоловік.

29.03.2004.