Я шукаю

Алена Питель
               
Я шукаю твоє обличчя.
Ти сховалась.
Навіть в це найновіше сторіччя
Ти злякалась.
Ти як я.Не шукаєш шляхів.
Вже не б"єшся.
Від забитих у тебе цвяхів
Не здригнешся.
Ти як я,причаїлася десь
Край дороги.
Наче все пережите давно
Відняло твої ноги.
Ти завмерла,як вмерла,
Як,ніби,не стало.
Я шукаю твоє обличчя,
Та ти десь пропала.