Душа

Алена Питель
               
Бігла-не бігла.
Стала-не стала.
Хмарою в небо
Швидко злітала.
Плакала в землю,
Трави поїла.
Навіть із терну
Квітку зростила.
Щиро віталась
З іншою хмарой.
Серце зосталось
В небі примарой.
Радощі линуть.
Біль не зникає.
Голову в небо-
Хмари немає...