Сумна мелод я..

Мария Баранчук
Пірнати в ніч
В ту темряву,
Що нас не раз,
Ховала у обійми.
 
Шукати ті вуста,
Які лишають присмак
Терпкості й надії.
 
Знаходити себе,
Там де тебе немає,
Не буде й не було…
03/12/2009