Я щасливий

Олег Тиньков
О, як же я Тебе кохаю!
Моя кохана пташка мила,
Щасливий я, що Тебе маю,
Природа, що Тебе створила!

Щасливий я, що Тебе знаю
І враження у мене є,
Що я живу лише Тобою,
Яскраве сонечко моє!

Що може кращім в житті бути,
Ніж в очі дивні зазирнути,
Тебе обняти, Твою тінь,
Так, щоб в той час і янь і інь
Посіли на свої місця...

Кохана...гарна Ти з лиця!
Прекрасні руки, риси тіла,
Ти ніжна, безподібна, мила,
Твій голос – музика кохання!
Бажання, мрій і сподівання..