Ласкаво прошу на презентацiю!

Ганна Осадко
Дорогі друзі,
запрошую всіх на презентацію моєї книги "Та, що перевертає пінгвінів",
яка відбудеться
у Києві 17 грудня о 17 годині
у приміщенні книгарні вид-ва Смолоскип
(вул. Межигірська, 21).
а також на автограф-сесію
у рамках книжкової виставки Медвін
м. Київ, Фізкультурна, 1, експоцентр "Спортивний",
м. Республіканський стадіон
(20 грудня, 12 година,
стенд вид-ва Навчальна книга-Богдан)
...........
до зустрічі!