Ти си...

Борис Калинов
Ти частица си
от дълга самота,
пълзяща
в уморени вени...
Ти искрица си
от звездна светлина,
потъваща
в прозорци...
Затъмнени.

Б.Калинов. 21 Юни. 2009г.
Пловдив.
Художник:Вардомский Д.С.

***
Ты
Ты одиночества частица,
что гонит
Кровь в моих венах
утомлённых...
Ты – отблеск звезд,
который тонет
во мраке окон
затемнённых

Володя Македонский   01.02.2010