в мене нема проблем...

Алёна Губина
в мене немає проблем
авжеж таки немає

просто колись я був важелем
при натисканні на який
запускався механізм
регуляції кількості довіри до людства

а тепер вже нема цього важеля
я бо сам вже нічого не важу
розстріляний власними братами по збої
та упокорений процесом левітації

я тепер став набагато легшим
легкішим за всі можливі проблеми
та й нарешті здобув таку бажану свободу

бо що може бути кращим
за можливість розглядати обличчя зірок
знаходячись в безпосередньому контакті з ними
вдихати на повні груди аромат квітів
не боячись що легені розірвуться від напруження
бути присутнім при народженні вранішньої роси
коли всі довкола спокійно та збайдужіло сплять

чути серцебиття втомленої та розпеченої землі
припадаючи до неї всім тілом та духом що ще не зник
і промовляти надламаним та ледь чутним голосом

знаєш все таке мінливе та ненадійне
вічний тільки Бог та ти що була зродилася від Його подиху
а я зродився з попелу жертовного ягняти
що за гріхи людства спалений був
і сам колись згорю в полум'ї спротиву
та чи освітить мій вогонь шлях загубленим
чи освітить?!

а так в мене немає жодних проблем

(13.12.09)