Зима

Алексей Мироноф
Сніг розкидав навкруги
Білі свої кольори.
І прикрасив ціле місто –
Стало затишно і чисто!

Друг-мороз з ночі до рання
Тріскотить, наче в останнє,
Всіх закутує тепліше:
-Одягайтесь! Бо потішусь!
Прячуть всі носи і вуха,
Жарти з ним – то чорна смуга!

І така картина біла
Виглядає дуже мило!
Все в природі недарма –
І до нас прийшла зима