Сльози мами...

Юлия Балак
Сльози матері - океан
Й до гіркого солона сіль.
А образи усі - оман,
Намагання сховати біль.
Кожне слово її - любов,
Кожний дотик - то оберіг.
Тільки мама пробаче знов
Мій маленький великий гріх.