А зори в небе, как те свечи..

Каролина Левицкая
Плейкаст


Тебе, коханая, чекав я,
Одну тебе, крізь все життя,
Про тебе думки мої були,
Щоб ти завжди була моя!

 У нічку зоряну і теплу,
До тебе знову я прийду,
Чекати буду під віконцем,
Свою омріяну зорю.

 Ти вийдеш тихо, знов до мене
 І руки ніжно простягнеш,
Я цілувати тебе буду,
З моїх ти губ ніктар збереш.

 Я обійму тебе так ніжно,
 Троянду наче чарівну,
 Тендітну, ніжну і духмяну,
 Що пестував в моїм саду.

 А зорі в небі, наче свічі,
 Осяють зоряний наш шлях.
 Ми одне одного чекали,
 В своїх омріяних думках.

        21/11/09/




Картина А Мицник  Ночь перед Рождеством