Serenade

Кузьма Ивов
Never believe me, because I am right,
Knowing, what I shall become,
Give me your sweet indescriptable light,
I won’t kiss you and run,
I want to stay till the end of forever,
Maybe, bit longer – decide,
You are my silence, but sound is heavy,
Like indescriptable light.
Hate my illusions, forget my desire,
Burn all my feelings in rain,
 Leave me my heart – I will give you my fire,
Look at me, reeling your chain,
Change me inside, let my love be my leader,
Win me good luck in this fight,
Let me survive, make my love to you bigger
By indescriptable light.