Scream is dead

Прокофьев Артём
Broken my wing, broken my dream,
Broken my heart and nobody scream.
I look through the window
And sleep in the kingdom
I'm a trash, I killed my love!
This place is far,
My lonely scream...
Nobody's dream.
I killed my love
And destroyed their dream,
I killed it... And nobody's scream...