Заощадження

Юрий Дубинский
Пухнастими білими друзями
Маленькими частками радості,
Сріблясто-перлинними буднями
Зима роздає заощадження.

Засяє красуня усміхнена
Холодними світлими фарбами,
Пригорне і втішить обділених,
Державними кризами, чварами.

Радійте, будь ласка, зрадійте їй,
Розкрийте серця, будьте щирими,
Милуйтесь, сприйміть як очищення
Душі від політик зневірення.

Наповніть себе вкрай наснагою,
Створіть для близьких ті приємності,
Які допоможуть їм бажано
Відчути себе недаремними,

Відчути себе разом з силою
Прекрасною, світлою, білою 
Могутньою, вельми важливою
Що сповнює щастям і вірою.

Маленькими частками радості,
Пухнастими білими друзями
Діліться душі заощадженням,
Поводьтеся чесно і людяно!

17.12.09