Новий рiк в Новотягинцi

Вячеслав Топильницкий
       І
  Вогники сіяють на ялинці,
Школярі заполонили зал…
Бо сьогодні в нас в Новотягинці
Справжній новорічний карнавал.
Бо сьогодні в нас в Новотягинці
Справжній казковий бал.
       ПР.
  А над селом уже лунає пісня дзвінко.
Всюди чути радість і веселий сміх…
Тож веселися і гуляй Новотягинка,
Бо ми сьогодні зустрічаєм Новий рік.
  А над селом уже лунає пісня дзвінко.
Всюди чути радість і веселий сміх.
Тож веселися і гуляй Новотягинка,
Бо свято в нас одне на всіх.
       ІІ
  Всім присутнім в нас на карнавалі
Ми здоров’я зичим повсякчас.
Хай ніколи смуток і печалі
В цьому році не прийдуть до вас.
Хай всі негаразди і печалі
Завжди минають вас.
       ПР.
  А над селом уже лунає пісня дзвінко.
Всюди чути радість і веселий сміх…
Тож веселися і гуляй Новотягинка,
Бо ми сьогодні зустрічаєм Новий рік.
  А над селом уже лунає пісня дзвінко.
Всюди чути радість і веселий сміх.
Тож веселися і гуляй Новотягинка,
Бо свято в нас одне на всіх.
      РЕП
  Новий рік, Новий рік до нас сьогодні на поріг
Завітав і нашій радості нема кінця.
Він з собою несе добро до кожної оселі,
Він надією на краще наші сповнює серця.
Хоч без снігу зима і морозу теж нема,
І санчата з ковзанами ще чекають на свій час,
Але всім нам відомо, що у році у новому
Ще зима не раз порадує сніжком веселим нас.
  Ну а поки що малята вам дозвольте побажати,
Щоб у кожній вашій хаті мир і злагода були…
Щоб нудьги і печалі ви ніколи не стрічали,
Веселіться і радійте ви ж для цього і прийшли.
То ж нехай кожен день тільки щирість від людей
Зустрічатимете ви на кожнім кроці.
Хай вам всюди щастить і дарує кожна мить
Гарний настрій вам завжди в новому році!!!