Ивано-Франкивськ!

Володимир Гуш
Я знаю місто величі й любові,
Місто ім'я великого творця.
І за яке боролися до крові,
Місто-це носить твоє ім'я.

Нам всім великого й відомого.
Прославленого нам каменяря.
Й яке любити ми всі будемо!
Адже писалась України тут історія!

Любю тебе мій рідний край,
Ти рідне місто уності моєї!
І бого даний нам цей рідний край.
Й ніколи не збагнуть краси твоєї.

Франківськ ти місто мого Прикарпаття!
Коли вертаюсь я до тебе знов і знов.
В душі моїй жевріє то багаття!
І в моїм серці залишать твоя любов