Любить...

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2009/06/06/4835

ЛЮБИТИ…

Любити - це насамперед Любити!,
І це для мене є - незаперечно!,
Хоча  навить усе буде супротив нас..,
І побороти обставини складно!

Любити - це насамперед віддавати,
Це значить почуття свої як би в ріку,
Зі щедрістю весняною  розплескати,
В ім'я единої, коханої людини!

Любити - це тільки  відкрити очі,
Відразу подумати із сонечним променем,
ПРО Ту або Того, хто поруч є,
Всеціло  тобою Коханої..,- Коханим!

Любити -  це значить вести важкий бій,
За вірність словом, учинком,  поглядом,
Не віддавати, і звичайно, - вибачати!,
Чекати.., - коли  немає Його - ЇЇ поруч!

Любов - не суцільний фейеверк страстей,
Любов - в житті ніжни та вірні руки,
Любов - це мистецтво й праця важка,
Від неробства й нудьги!.., - а не ліки!

Любити - означає просто Любити!,
Бути готовим прийняти страдання..,
Іншого.., вони в оплату тобі підуть, -
Його поцілунки й губ шепотиння!

Любити - означає здатним бути,
А не по лісу бігати самотнім вовком..,
В цілому…, - любов можна назвати, -
Великим  людським  Обов'язком!