В полон нашого життя...

Наталья Троцюк
Справжність, яку вбивають,
В полоні нашого життя...

Душу, яку забирають,
Коли сердце вже не відчува...

Нема сенсу комусь відкриватись,
Бо всеодно прийде небуття...

Тільки свободі себе приділяти,
Навіть коли тієї свободи практично нема...

Жити сьогодні, і цим моментом,
Бо за мить він перетвориться в пил...

Знову бігти у своє майбутнє,
Навіть якщо ти вже без сил...