11 i 12 балiв

Вячеслав Топильницкий
                І
Мені сьогодні, друзі, всім вам хочеться зізнатися,
Що більш за все на світі полюбляю я навчатися.
Я з радістю беру книжки у руки
І поринаю в дивний світ науки.
Пр.
Тільки одиннадцять і дванадцять балів
В мене у щоденнику і у журналі.
Мій бадьорий настрій вдома і в класі
Допомагає вчитись мені.
Тож мені б хотілось, щоб усі учились
Завжди з задоволенням і не лінились.
Хай оцінки наші будуть найкращі
А знання глибокі, добрі й міцні.
ІІ
Ви тільки не подумайте, що я люблю хвалитися.
Я просто хочу радістю своєю поділитися.
Я знаю, що таких як я багато,
Що на урок ідуть немов на свято.
ІІІ
Тож нам потрібно, друзі, на уроках постаратися,
Щоб нами тато з мамою завжди могли пишатися.
Бо навчання важлива дуже справа -
Навчатися корисно і цікаво.