Не пробачу

Алексей Мироноф
Ти мені подряпала шкіру...
Рани так собі...на спині...
Буду жити, від них не загину
Навіть більше - пробачу тобі!

Ти мені поцарапала лоба -
Ненавмисно і навіть у грі!!!
Почуття мені ці незнайомі -
Але знов я пробачу тобі!!!

Цвяхом гострим пробила серце
Металевим...у груди...мені!?
І чого ж тобі, рідна, нейметься...
Я за це - не пробачу тобі!!!!