Господа депутаты! в верховну раду украины

Инна Арефина
Я бросаю вам вызов,господа депутаты!
Я бросаю вам вызов,любя,
Все вы дети мои,вы мои кандидаты,
Судьбы целой страны вам доверила я!

Я бросаю вам вызов,господа депутаты!
Я бросаю вам вызов,любя,
Хоть на время оставьте ваши бийки-дебаты,
Обратите ваш взор на меня!

         Зачем пришли в сесiйний зал,
         Зачем народ вам голос дал?
         К чему ведете,господа?
         Це-не козацтво,це- бiда!
         
         Вiзьмiть ваш кейс,i йдiть до хати,
         Ви не бiйцi,ви не содати,
         Благаю вас,я - ваша мати,
         Вiзьмiть Ваш кейс i йдiть до хати!

Другим синам вiддам цю владу,
Якi краiну не розкрадуть,
Не понабьють своi кишенi
Згадають краще i про мене,
Про рiдну мати,Украiну,
Про задротовану людину,
Яка е все ж влади джерело!
I Украiна ще не вмерла!