Зимни мисли

Борис Калинов
Птиците сънуват
клони разцъфтели,
как слънчев лъч
ги гали
в бяло и зелено...
Сгушени в гнездата
се надяват
да си отиде вече
бялото студено...

Б.Калинов.06.01.2010г.
Пловдив.