поклич

Алена Питель
поклич мене!можливо,я почую,
не зможу знов завадити тобі.
я зовсім не Кассандра,не віщую
у нашій щосекундній боротьбі.
поклич мене!можливо,я зрадію
і покінчу із паростками зла.
вберуся в гарну сукню і навію
тобі оту,якою я була.
поклич мене!як не забракне сили,
як добре підготуєш ти свій спіч.
поклич мене,щоб я нарешті вбила
цю глупу ніч...