The Meeting. by Poet deVine

Эдуард Глуз
 

Крик молчанья
Слов журчанье.
Губ живость
Слов лживость.
Бесконечный         
трёп беспечный    
Холод в сердце,
Близость смерти!

   ***

Silent screaming
words streaming.
Lips moving
nothing proving.
Endless chatter,
empty matter.
Heart not beating,
death by meeting!