Natalja Koskina - csokkal erints

Геза Балогх
  Natalja Koskina: cso'kkal e'rints
     (поцелуем прикоснись)
 
     cso'k joett a kezedroel
     u'gy fu'jtad - elkaptam
     a markomba rejtem
     nehogy elvesszen...

     a cso'kot hullasd
     meleg tenyerembe
     szerelmedet va'rja
     morzsa'nyit beloele

     a hajfuertjeimet
     e'rintse a cso'kod
     neked fontam bele
     a kamilla illatot

     a meleg lehelet...
     s az ajkadon cso'kod...
     egy tala'lka veled
     csak a'lom - sajnos

     http:///stihi.ru/2009/02/03/6289