Птах

Лисовая Марина
Сховай мене в своїх обіймах,
Плекай в долонях мої сни.
Я безпорадно в ніжних мріях
Так хочу спати до весни.

Гаряче тіло, подих, дотик...
І цілий світ в твоїх очах.
Ти посміхаєшся навпроти –
Мій безтурботний вільний птах.

І щось казати – слів бракує,
І прагну в небо я твоє.
Та птах злетів і вже не чує,
Як біль розлук у скроні б’є.