Неделно

Борис Калинов
Намусена утрин,
разперено хаплива...
Разкъсани  крила
на безмоторник.
Облаците-купесто
дъждовни.
Знам със сигурност,
очакват се
към Вторник,
скрити някъде
следобеди...
Умерено любовни.

Б. Калинов.10.01.2010г.
Пловдив.