Вiзерунок нашого кохання

Шедевра
Замальовка у мережку
На вікні від стужі.
Замітає снігом стежку,
А мені – байдуже!

Ти приніс на зустріч нашу
Жменьку марципанів.
Не буває й літом краще, –
Я від щастя п’яна.

Мліють на віконці свічі,
Зірками розтануть.
В ніч холодну новорічну
Я твоєю стану.

Вперемішку в нашій хаті
Запах квітів, хвої.
Як це можна не кохати,
Бути не з тобою?

Хуртовина на подвір'ї ,
А на серці – літо!
У казки дитячі вірю
І не сплю до світла.
 
Ти – найкращий подарунок
На життя в єднанні.
I малюєш візерунок
Нашого кохання.

13.01.2010
*shedevra*