Вирш державний

Скибинская Наталья Владимировна
Центр Европи – гарне місце
І багатства там барвисті…
Річка, ліс, поля, лани –
Земля рідна назавжди.

Ми – країна благородна.
Все в нас є, людське, природне.
Величезні духом люди,
Їх творіння є повсюди,

Задумом  багаті  справи -
Ми будуєм храм в державі.
Храм науки і культури
Та довкілля золотого.

Це довкілля – дар природи
Дар, що є в нас споконвік…
Головне наше  завдання
Не втрачати глузд здоровий.

Шлях в Європу прокладати,
З кола добрих кандидатів
Президента вибирати -
Це не треба забувати,

Ми про ВСЕ повинні дбати:
Мова дивна та співуча
Земля наша – край родючий…
Величезний простір  вільний,

Сміх дітей в колі родинним
Мирне небо в висі світлій
Чайки крик завжди привітний
Спокій радість та життя!!!