Basic things...

Николай Порада
There are some basic, solid things,
Some objects, we can not destroy...
They live in us, in everything,
In our friends and our foes...

In feelings, memories and dreams
In good, in evil; open, coy...
In every whisper, every scream...
In everything we used to know...

                17.01.2010