Не будьте ж вiтром в головi моiй

Валентина Попелюшка
Я  денно  й  нічно  небеса  просила,
Аби  вони  мені  послали  Вас,
І  вже  від  Вас  відмовитись  –  не  сила,
Хоч  Ви  –  це  марно  втрачений  мій  час.

О  пане!  Вам  ніколи  не  дізнатись,
Ким  Ви  були  для  грішної  мене.
Шкода,  та  всім  властиво  помилятись,
Кого  ж  така  омана  не  мине?

Але  давно  вже  час  прийти  до  тями,
Побачивши,  хто  Ви  насправді  є.
Ходіть-но  краще  іншими  путями,
Залиште  в  спокої  життя  моє.

Вже  в  ньому  гіркоти  було  доволі,
Було  доволі  нездійсненних  мрій.
А  Ви  –  ніхто!  Ви  –  просто  вітер  в  полі.
Не  будьте  ж  вітром  в  голові  моїй.

Впервые стихи были размещены в моем альбоме  http://www.poetryclub.com.ua/author.php?id=8820