Уявити...

Юрий Дубинский
Уявити сріблясту ріку,
Уявити блакитний схил,
Уявити цілунок вітру -
Ніжний дотик магічних сил.

Уявити дзеркалець сотні,
Що виблискують світлом зірок
Та на білій зимовий ковдрі
Вимальовують фейрверк-танок.

Уявити дерева сніжні,
Їх самотню, величну красу -
Серед постатей дивовижних
Відшукати магістра стовбур.

Уявити зимовий подих
І відчути його благодать,
Серцем радісно, повним ходом
Теплим снігом натхненно сяять!

17.01.10