Моя улюблена команда

Сергей Руденко
Пісня в підтримку наших спортсменів на Зимовій олімпіаді 2010.

Знов стадіон скандує дружно,
Піднявши в гору сотні рук.
І тут знайоме слово «дружба»
Нам – зовсім не порожній звук.
Великим і малим талантам
Ми  привілеїв не даєм,
Бо разом ми  – одна команда,
Велика, зоряна  команда,
Моя улюблена команда
Єдина, як життя моє!
               
                Медалі будуть і рекорди,
                І ми, за покликом душі,
                Підемо впевнено і гордо
                До не покорених вершин.

Гаряча кров в юнацьких венах
І ветеранів сивина…
На кращих світових аренах
Дзвеніли наші імена!
І юніорам тут, і грандам –
Усім достойне місце є,
Бо разом ми  – одна команда,
Велика, зоряна  команда,
Моя улюблена команда
Єдина, як життя моє!
               
                Медалі будуть і рекорди,
                І ми, за покликом душі,
                Підемо впевнено і гордо
                До не покорених вершин.

І буде зроблено немало,
(До перемоги довгий шлях).
Наш прапор знов над п’єдесталом
І сльози радості в очах!
Блищить  Фортуна  діамантом,
Шалено серце в груди б’є,
Бо разом ми  – одна команда,
Велика, зоряна  команда,
Моя улюблена команда
Єдина, як життя моє!

                Медалі будуть і рекорди,
                І ми, за покликом душі,
                Підемо впевнено і гордо
                До не покорених вершин.