Fire and Ice - Robert Frost - Огонь и Лёд

Артемий Авдюшкин
Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if I had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say thay for destruction ice
Is also great
And would suffice.


Огонь и лед


Твердят, что мир умрет в огне
Или во льду.
Я очень страстен и по мне
Приятнее сгореть в огне.
Коль дважды б умер на беду,
Могу я с точностью сказать,
Прекрасно было б и во льду
Всем разом
Погибать.

22.01.10г.