Вампир

Михаил Гук
Настала ніч, я чекаю на тебе,
Сиджу і дивлюсь на зоряне небо.
Не їсти, не пити зараз не хочу
Я прагну побачити твої очі.

Приспів:
Твоїх очей пекельний жах
Лякає мене, чорний птах.
Моя любов, хоч вір не вір
В людській подобі... ВАМПІР!

Мене ти ніжно звалиш з ніг,
В останнє змахи чорних крил
Побачу я... І плине знов
По твоїх жилах людська кров.