хтось сказав..

Киноман1
Хтось казав
що скоро весна,
сказав та й збрехав
не скоро вона.
Далі буде холод
далі буде тьма,
бє мов молот
по мені зима.
Забув що я значу,
для кого живу,
дали на остачу
долю криву.
Ти мене послухай
та запамятай
я з тобою буду
завжди ти знай,
навіть якщо піду
я в світ неземний
я до тебе прийду
лиш мене гукни..
В темряві всі кличуть
під землю поринуть
і до себе тягнуть
я готовлюсь в путь.
Я знаю так не можна
знаю це зло,
але пойме кожен,
в душі запекло.
Очиститися пізно
багато гріхів,
всі дивлятся грізно
не бачу я снів.
Ангели в цьому місці
давно не живуть,
це як в злій казці....
Прошу не забудь....