Згадай мене - укр

Любовь Козырь
Згадай  мене
             у  сні  посеред  ночі,
Згадай  мене:
             мої  уста  і  очі,
Згадай  мене   
             зорею  серед  неба,
Згадай
             і  далі  спи:  так  треба.

 11.01.2003