schizo. lation

Вечный Кай
..

who's in bunker рыбка в банке
isolation
- i don't care
за стеклом за стенкой за-блин
чёртнезнаетдаже
чем
isolation isolation schizo.lation
- everywhere

..













________

*who's in bunker (c. thom yorke

**isolation isolation isolation (c. ian curtis