Лiто розсипалось в зорi

Ореста Возняк
Літо розсипалось в зорі
І стало як соти із днів,
Небо напружилось тишею,
Щоб ніч загорілася
Місяцем вповні –
Все стало статечним
І трішки минулим.
І дерево тиші
Переросло мене в Осінь.